Meniu

Licenta de Utilizare

 

LICENŢĂ DE UTILIZARE

pentru platforma online si aplicatii mobile utilitare

BURSA DE TRACTARI

 

Acest acord de licenţă este un acord legal între dvs., ca persoană fizică sau persoană juridică, in calitate de beneficiar şi societatea BURSA DE TRACTARI SRL, in calitate de producator si distribuitor, pentru utilizarea produselelor software – platforma online si aplicatiile mobile utilitare denumite BURSA DE TRACTARI, in conformitate cu prezenta licenta de utilizare si specificatiile prevazute in termeni si conditii, asa cum sunt acestea publicate pe platforma on-line. Prin utilizarea platformei online si/sau a aplicatiilor mobile utilitare BURSA DE TRACTARI, sunteţi de acord cu prevederile prezentei licente de utilizare si specificatiile prevazute in termenii si conditiile publicate pe platforma online. Dacă nu sunteti de acord si nu acceptaţi termenii licentei de utilizare si termenii si conditiile publicate, nu utilizati platforma online si aplicatiile mobile utilitare.


1.  Informatii despre platforma online si aplicatiile mobile utilitare

Platforma online Bursa de Tractari si aplicatiile mobile utilitare Bursa de Tractari sunt detinute in proprietate, administrate si distribuite in exclusivitate de catre societatea BURSA DE TRACTARI SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Str. Stefu Pompiliu, nr. 11, Oras Voluntari, jud. Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului Ilfov sub nr. J23/4398/2020, avand CUI 43108155, fara atribut fiscal RO, avand obiect principal de activitate cod CAEN 6311 – prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si date de contact e-mail: [email protected].

Platforma online Bursa de Tractari este accesibila si functioneaza la adresele URL: www.bursadetractari.ro si www.bursadetractari.com, iar aplicatiile utilitare mobile Bursa de Tractari pot fi descarcate din Magazin Play, varianta pentru Android si din AppleStore, varianta pentru iOS.

Scopul platformei online este acela de a crea o comunitate de utilizatori interesati de cererile si ofertele disponibile in timp real in domeniul transporturilor de vehicule si utilaje, marfuri generale, tractari auto, asistenta rutiera.

Platforma online este accesibila atat vizitatorilor, pentru utilizarea  motoarelor de cautare, cat si utilizatorilor, care doresc sa isi creeze un cont de transportator si/sau de client, pentru a avea acces la toate functionalitatile platformei online. Crearea unui cont de utilizator este gratuita. Pentru conturile de client, adaugarea de anunturi – cereri de transport este gratuita. Pentru conturile de transportator, accesul in aplicatiile mobile utilitare este gratuit si se face pe baza de utilizator si parola. Anumite functionalitati sunt taxabile pe baza de credite Bursa de Tractari (CBT), ce vor fi achizitionate in prealabil, inclusiv functionalitatea de afisare pe harta in timp real a platformelor de transport.

 

Utilizatorii, clienti si transportatori, au posibilitatea de a se localiza si de a se vizualiza reciproc, in timp real, pe hartile interactive. In acest mod, orice utilizator al Bursei de Tractari poate gasi eficient si la pretul dorit ceea ce cauta, clientii pot vizualiza platformele disponibile in apropiere si pot obtine preturi de transport mai ieftine, iar transportatorii pot identifica cererile de transport in apropriere si pot oferta preturi pentru transporturile pe care le doresc, participand inclusiv la licitatiile de pret, prin intermediul unei platforme de servicii moderne puse la dispozitie de catre compania noastra. 


2. Conditii generale de utilizare a platformei online si a aplicatiilor mobile utilitare

Licenta de utilizare si dreptul de folosinta cedat de catre proprietar catre vizitatori si utilizatori, nu poate fi vândut, închiriat sau supus oricăror alte acţiuni de comercializare.

Sunteti de acord si intelegeti ca sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului, numelui de utilizator si parolei dvs. si pentru restrictionarea accesului la computerul sau dispozitivul dvs. De asemenea, sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc folosind contul si parola dvs., inclusiv pentru achizitionarea de credite CBT si consumarea acestora ca urmare a utilizarii functiilor de afisare a platformelor pe hartile interactive ale transportatorilor, accesibile atat din contul principal al platformei online, cat si din contul de sofer, in aplicatiile mobile.


Beneficiarii are dreptul sa utilizeze platforma on-line si aplicatiile mobile utilitare numai in scopul in care au fost create si distribuite de catre proprietarul acestora.


Programele pe baza carora functioneaza platforma online si aplicatiile mobile, componente ale acestora, informatii, date sau fotografii afisate este interzis a fi copiate, reproduse, decompilate, modificate sau incluse într-un alt program / software.


Platforma online, aplicatiile mobile utilitare si toate informatiile, continutul si servicii digitale incluse sau puse la dispozitie prin intermediul platformei online si al aplicatiilor, sunt oferite de administratorii Bursei de Tractari "ca atare", astfel cum sunt publicate de catre utilizatori si pe principiul "dupa cum sunt disponibile", daca nu se specifica altfel in scris. Proprietarul platformei online si al aplicatiilor mobile nu acordă nici un tip de garanţie pentru serviciile digitale oferite şi nu poate fi tras la răspundere pentru pierderi de date, pierderi financiare sau pentru orice alt tip de pierderi datorate utilizării.

Distribuitorul Bursa de Tractari nu ofera garantii de niciun fel, explicite sau implicite, cu privire la veridicitatea informatiilor, continutului sau serviciilor digitale incluse realizate pe sau puse la dispozitie de acest site, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in scris. Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea acestei platforme online, inclusiv a datelor si informatiilor publicate se face pe riscul dumneavoastra.

Vizitatorii si utilizatorii sunt informati ca Bursa de Tractari actioneaza ca un canal de publicitate, marketing si comunicatii pentru distribuirea online a informatiilor si datelor puse la dispozitie de catre utilizatori sai inregistrati, prin publicarea continutului cererilor de transport primite de la Clienti si a profilelor Transportatori. Utilizatorii raspund pentru continutul propriu publicat, pentru veridicitatea si corectitudinea datelor puse la dispozitie. Distribuitorul Bursa de Tractari nu este responsabil pentru afisarea sau utilizarea necorespunzatoare a continutului acestor pagini de catre Vizitatori / Utilizatori.

Bursa de Tractari este o platforma online care faciliteaza publicitatea in domeniul transportului / tractarilor auto si nu furnizeaza servicii de transport auto, asistenta rutiera sau servicii de logistica in domeniu. 

Distribuitorul Bursa de Tractari poate inchide, modifica, limita, suspenda sau intrerupe, total sau partial, temporar sau definitiv orice componenta a platformei online si/sau a aplicatiilor mobile, inclusiv disponibilitatea oricaror functii, in orice moment, fara a fi necesar acordul Vizitatorilor / Utilizatorilor.

Distribuitorul Bursa de Tractari poate impune, de asemenea, fara a fi necesar consimtamantul Vizitatorilor / Utilizatorilor, limite pentru anumite functii si servicii, pot modifica anumite functii, tarife si servicii, serviciile gratuite in servicii preplatite sau pot restrictiona, temporar sau definitiv, accesul dumneavoastra la parti sau la intreaga platforma online / aplicatii, fara notificare si fara a putea fi trasa la raspundere.


Se consideră ca vizitatorul/utilizatorul este de acord în mod irevocabil si in totalitate cu termenii prevazuti in Licenţa de utilizare si termenii si conditiile publicate pe platforma online si in aplicatiile mobile, orice utilizare legală efectuata prin accesarea oricareia dintre functionalitatile platformei online si/sau instalarea aplicatiilor mobile utilitare.


3. Licenţa de utilizare

Prezenta licenţa de utilizare este oferită gratuit, cu respectarea tuturor prevederilor prezentului acord si a termenilor si conditiilor publicate, cu exceptia functionalitatilor sus mentionate pentru conturile de transportator, care sunt accesibile pe baza de credite CBT, preplatite, prin achizitionarea contra cost a pachetelor de credite puse la dispozitie.


4. Durata acordarii licentei de utilizare

Licenţa acordată prin prezentul acord va începe la data accesarii platformei online si/sau a aplicatiilor mobile utilitare, pe perioada nelimitata, cu conditia respectarii prezentului acord de licenta si a termenilor si conditiilor publicate pe platforma online.


5. Obligaţiile Distribuitorului

·      să pună la dispoziţie, pe domeniile www.bursadetractari.ro si www.bursadetractari.com, cat si in magazinele pentru aplicatiile mobile iOS si Android ultimele versiuni ale platformei online si ale aplicatiilor mobile utilitare, care sunt realizate si vor fi upgradate prin introducerea de noi funcţionalităţi şi prin adaptarea la modificările legislative, tehnice, functionale si comerciale, impuse de piata in domeniu.

·      să acorde Beneficiarului asistenţă tehnica online, in contul utilizatorului si/sau prin email pe adresa [email protected], pentru aspecte legate de funcţionarea platformei online si a aplicatiilor mobile utilitare, in scopul in care au fost realizate.

·      să păstreze confidenţialitatea tuturor datelor si informatiilor primite de la Beneficiari, cu exceptia datelor ce vor fi facute publice, cu acordul acestora.

·      drepturile si obligatiile distribuitorului se completeaza cu mentiunile inscrise la acelasi capitol, in termenii si conditiile publicate pe platforma online.

·      distribuitorul are toate drepturile legale asupra platformei online si aplicatiilor, fiiind sigura persoana in masura sa stabileasca limitele proprietatii si/sau folosintei.


6. Obligaţiile Beneficiarilor
Platforma Bursa de Tractari poate fi folosita doar in mod legal, corect, responsabil, iar sectiunile si functiile website-ului vor fi fi utilizate doar in mod legitim, in scopurile pentru care au fost create. Sunt interzise:

·     Copierea in orice mod si redistribuirea informatiilor, datelor, fotografiilor cu care vizitatorii si utilizatorii intra contact prin accesarea platformei online / aplicatiilor mobile;

·     Inregistrarea cu date false sau cu datele anumitor firme cu care persoanele care s-au inregistrat pe platforma online nu au nicio legatura (nu detin societatile sau nu lucreaza pentru acestea);

·     Partajarea datelor de logare cu firme sau persoane straine – din motive de securitate, este interzisa furnizarea datelor de logare (telefon, adresa de e-mail, user si/sau parola) catre persoane din afara firmei (prieteni, cunoștințe, parteneri, etc);

·     Asocierea a doua firme/entități diferte pe acelasi cont de utilizator;

·     Accesarea Bursei de Tractari folosind boti, scripturi sau programe create in scopul extragerii de informatii, automat sau semi-automat;

·     Accesarea abuziva a bazei de date Bursa de Tractari, in scopuri de nelegitime, de marketing, call-center etc. Accesarile secventiale de profile sau anunturi sunt strict interzise si pot atrage suspendarea contului, cu sau fara instiintare prealabila.

De asemenea, toti utilizatorii Bursei de Tractari au obligatia:

·     De a respecta termenii si conditiile de utilizare prezente in acest document;

·     De a oferi date de contact reale a persoanelor si societatilor comerciale;

·     De a nu publica anunturi / profile false sau orice alte informatii neconforme cu realitatea;

·     De a fi corecți în relațiile cu celelalte firme / personae fizice de pe platformă și de a respecta obligatiile contractuale în care se angajează, indiferent daca sunt transportatori sau clienti;

·     De a folosi un limbaj adecvat in mesajul anunturilor / profilelor publicate;

·     De a nu se angaja in activitati de tip spam, hacking sau alte activitati malitioase asupra platformei online si/sau asupra aplicatiilor mobile utilitare.

Orice activitate nejustificata pe platforma online si/sau in aplicatiile mobile utilitare sau impotriva acestora va atrage automat suspendarea contului de utilizator, restictionarea vizitatorului si dreptul de a solicita despagubiri si daune-interese. Drepturile si obligatiile beneficiarilor se completeaza cu mentiunile inscrise in termenii si conditiile, publicate pe platforma online si in aplicatiile mobile utilitare.


Acest acord de utilizare se compleaza cu dispozitiile publicate in termeni si conditii pe platforma online si in aplicatiile mobile utilitare si va fi guvernat de legile din România. Divergențele rezultate din prezentul acord de utilizare se vor încerca a fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care nu se va ajunge la un consens, se va apela la organele judecătorești competente din raza sediului Bursei de Tractari SRL.

Accesul la platforma online si in aplicatiile mobile utilizare presupune înțelegerea, acordul și acceptarea tuturor termeniilor și condițiilor si a acordului prezentat în acest document.