Meniu

Cum Functioneaza?

Pe intelesul tuturor BursaDeTransport.ro este unica platforma on-line dedicata tractarilor auto si transporturilor de vehicule si utilaje, care ofera servicii de intermediere intre clienti si transportatori. BursaDeTransport.ro este locul de intalnire on-line, unde fiecare utilizator are acces la toate informatiile necesare, pe care sa le foloseasca pentru a rezolva rapid si cu costuri reduse toate problemele.

Selecteaza pentru cine ai nevoie de informatii:

Vizitator
Transportator
Client
Vizitator

BursaDeTractari.ro are integrata o sectiune publica, conceputa special pentru a rezolva urgentele soferilor aflati in trafic, pentru a permite accesul rapid la serviciile de asistenta rutiera si tractari auto. Nu este necesar sa te inregistrezi!

Utilizatorii aflati in situatii de urgenta in trafic au acces gratuit la cautarea unei platforme de tractari / transport prin motorul de cautare “CAUT TRACTARE”.

Tot ce trebuie sa faci este sa permiti localizarea si listarea platformelor disponibile se va face imediat, in functie de distanta fata de tine, incepand cu cea mai apropiata.

Daca doresti sa cauti o autospeciala dedicata pentru transportul tau, in functie de tonaj, lungime, dotari, etc. utilizeaza filtrele de cautare disponibile si vom afisa numai platformele care corespund criteriilor tale de cautare, in functie de distanta fata de tine.

Datele de contact ale transportatorilor sunt publice si ai acces imediat la numerele de telefon de dispecerat, unde vei stabili cum anume se poate rezolva urgenta ta.

Transportator

Orice utilizator se poate inregistra gratuit, simplu si rapid cu cont propriu pe BursaDeTractari.ro. Dupa ce te-ai inregistrat, poti sa iti creezi cont de transportator sau sa adaugi un anunt de transport ca si client, in functie de interesele pe care le ai.

Companiile de transport auto isi pot crea in 3 pasi propriul cont de transportator, prin completarea profilului de companie, inscrierea unei autospeciale si a unui sofer, care va deveni utilizatorul aplicatiei Bursa de Tractari Driver. Dupa ce ai parcurs cei 3 pasi, contul de transportator intra in moderare si va fi validat de catre un administrator.

Dupa validarea contului de transportator, descarca aplicatia Bursa de Tractari Driver in telefonul mobil. Conecteaza-te in contul de driver, permite localizarea, alege statusul ‘liber’ sau “ocupat” si vei fi afisat pe hartile noastre in timp real.

In acest mod simplu si usor esti afisat pe hartile noastre atata timp cat doresti, poti fi vazut si contactat de un numar mare de clienti interesati de serviciile tale.

BursaDeTractari.ro are integrata o sectiune conceputa special pentru transportatori, care permite accesul rapid la anunturile de transport adaugate de catre clienti. Utilizeaza motorul de cautare “CAUT CLIENT” pentru a gasi anunturile de transport care te intereseaza, disponibile pe o anumita ruta sau la o anumita data.

Tot ce trebuie sa faci este sa permiti localizarea si listarea anunturilor disponibile se va face imediat, in functie de distanta fata de tine, incepand cu locatia de incarcare cea mai apropiata. Daca doresti poti selecta o alta locatie de incarcare sau poti utiliza filtrele de cautare disponibile si vom afisa numai anunturile care corespund criteriilor tale de cautare, in functie de distanta fata de tine.

Poti face oferte de pret pentru anunturile publicate, daca anuntul este publicat cu pretul transportatorului. Poti participa la licitatiile clientilor, daca anuntul este publicat cu licitatie de pret, poti comunica clientului oferta ta si data de incarcare. Toate ofertele de pret si datele transportatorilor sunt transmise clientilor in contul lor, acestia urmand sa aleaga transportatorul care corespunde criteriilor sale.

Pentru anunturile publicate cu pretul fix stabilit de client, vei avea acces direct la datele de contact ale clientului respectiv, inclusiv la numarul de telefon, pe care il poti apela daca esti de acord cu pretul afisat.

Client

Daca ai cont inregistrat, poti adauga gratuit un numar nelimitat de anunturi de transport. Poti adauga anunt pentru transportul unui singur vehicul sau pentru mai multe vehicule ce trebuie transportate pe aceasi ruta si la aceeasi data.

Pentru a publica un anunt, acceseaza contul tau, sectiunea ADAUGA ANUNT. Completeaza informatiile necesare pentru vehiculul care trebuie transportat locatiile de incarcare si descarcare, data de incarcare si modalitatea de plata. Adauga o scurta descriere si fotografii cu vehiculul, daca sunt disponibile.

Anuntul poate fi publicat pe persoana fizica sau pe persoana juridica. Datele tale nu vor fi publice, decat daca ai stabilit un pret fix pentru transportul solicitat si doresti sa fi contactat telefonic de catre transportatorii interesati.

Daca nu ai un pret fix de transport stabilit, poti sa optezi pentru una din celelalte doua variante: pretul transportatorului sau licitatie de pret.

Daca alegi ca anuntul tau sa fie publicat cu pretul transportatorului, vei primi in contul tau oferte de pret de la transportatorii interesati de anuntul tau si datele lor de contact, urmand sa alegi tu transportatorul potrivit.

Daca alegi ca anuntul tau sa fie publicat cu licitatie de pret, vei indica un pret de pornire, iar transportatorii interesati pot sa iti faca oferte de pret mai mici decat pretul initial. Ofertele si datele de contact le vei primi in contul tau, urmand sa alegi tu transportatorul potrivit.

Anuntul publicat va fi afisat in timp real pe hartile noastre cu locatiile de incarcare si descarcare, pe toata durata valabilitatii anuntului. In acest mod anuntul va fi vizibil pentru transportatorii aflati in zona indicata si va fi afisat in listele de rezultate pentru transportatorii care utilizeaza motorul de cautare CAUT CLIENT.

Anuntul publicat este valabil pana la maxim data de incarcare pe care ai indicat-o. Daca nu ai gasit transportatorul potrivit, poti modifica data de incarcare sau poti publica un nou anunt pentru a fi vizil pe hartile noastre.

Contacteaza-ne in sectiunea de Suport Admin, daca intampini dificultati in utilizare.