Meniu

Despre noi

Ce este BursaDeTractari.ro?
 

BursaDeTractari.ro este unicul website oficial specializat, creat exclusiv pentru domeniul transporturi auto si al tractari auto, care permite afisarea pe hartile interactive, in timp real, atat a clientilor, cat si a platformelor transportatorilor. BursaDeTractari.ro a fost creata pentru a facilita accesul la transportul de vehicule, utilaje si marfuri generale, la serviciile de tractari auto si asistenta rutiera.

Aplicatiile mobile BursaDeTractari.ro sunt aplicatiile utilitare mobile, destinate numai transportatorilor inscrisi in platforma online, aplicatii prin intermediul carora functioneaza listarea transportatorilor in hartile interactive disponibile. Aplicatiile utilitare mobile sunt disponibile pentru telefoane mobile care utilizeaza sistemele de operare Android si iOS si pot fi descarcate din Magazin Play si App Store. 
 

Scopul website-ului si al aplicatiilor utilitare mobile este acela de a crea o comunitate de utilizatori interesati de cererile si ofertele disponibile in timp real in domeniul transporturilor de vehicule si utilaje, marfuri generale, tractari auto, asistenta rutiera.

BursaDeTractari.ro a fost creata si functioneaza pentru a facilita transferul rapid de informatii intre utilizatorii interesati, legaturile comerciale dintre clienti si transportatori, oferindu-le acestora multiple functionalitati utile si moderne, inclusiv posibilitatea de a se localiza si de a se vizualiza reciproc pe hartile interactive.


In acest mod, orice utilizator al Bursei de Tractari poate gasi eficient si la pretul dorit ceea ce cauta, clientii pot vizualiza platformele disponibile in apropiere si pot obtine preturi de transport mai ieftine, iar transportatorii pot identifica cererile de transport in apropriere si pot oferta preturi pentru transporturile pe care le doresc, participand inclusiv la licitatiile de pret, prin intermediul unei platforme de servicii moderne puse la dispozitie de catre compania noastra.