Meniu

Cum functioneaza?

Pentru ca autoplatforma de tractări pe care ești șofer sa fie afișata in timp real pe hârțile transportatorilor trebuie sa urmezi următorii pași:

Pasul 1:Apasă pe contoar sau unde scrie “Nu Lucrez”.

00z:44h:34m NU LUCREZ

Pasul 2: După, apasă pe “Schimba Autoplatforma” si selectează platforma pe care vrei sa o conduci din lista de vehicule. Verifica daca numărul de înmatriculare selectat este cel corect.

Pasul 3: Alege statusul LIBER sau OCUPAT cu care va fi afișata in timp real platforma ta, pe hârțile transportatorilor. Daca schimbi statusul in NU LUCREZ, nu vei mai fi afișat pe hârți.

Când alegi statusul retine ca vei consuma mai multe credite pentru LIBER decât pentru OCUPAT. Statusul pe care îl alegi trebuie sa fie cel real si sa indice corect disponibilitatea ta.

LIBER

Statusul LIBER înseamnă ca ești disponibil si poți face oricând un transport.

Vei fi afișat pe hârțile transportatorilor cu numărul de înmatriculare si pinul de culoare verde ->

OCUPAT

Statusul OCUPAT înseamnă ca nu ești disponibil in acest moment pentru a face un transport, dar ești interesat de clienți si vei fi disponibil in cel mai scurt timp.

Vei fi afișat pe hârțile transportatorilor cu numărul de înmatriculare si pinul de culoare roşu ->

NU LUCREZ

Statusul NU LUCREZ înseamnă ca nu ești disponibil pentru a face transporturi si in cazul asta nu vei fi afișat pe harta transportatorilor si nu poți fi văzut de către clienți.

---Bine de știut---

Locația ta este foarte importanta si necesara pentru afișarea in timp real a platformei in hârțile transportatorilor, de aceea noi o solicitam atunci cat alegi funcția LIBER sau OCUPAT.

Daca pierzi semnalul GSM, ai bateria descarcata sau nu ai date mobile funcționale, noi continuam sa afișam platforma pe hârțile transportatorilor, cu ultima locația primita de la tine.

In cazul acesta, poți sa te conectezi de pe un alt telefon sau din contul principal, firma ta poate sa selecteze statusul NU LUCREZ.

Daca te deloghezi din aplicație automat vei fi selectat „NU LUCREZ”.

Când ai statusul LIBER sau OCUPAT aplicația ne trimite locația ta permanent, chiar daca aplicația este închisa.