Articole Despre BursaDeTractari.ro

Cauti o solutie convenabila pentru transport pe platforma? Adauga anunt!

In articolul precedent ti-am oferit informatii despre cat de util este accesul la serviciile de asistenta rutiera de urgenta si la platformele auto localizate in timp real, pe care le poti gasi pe BursaDeTractari.ro, folosind motorul de cautare dedicat “caut tractare”.

In acest articol, iti explicam cum trebuie sa procedezi daca nu ai o urgenta de transport, dar ai nevoie de o platforma auto, intr-un timp rezonabil si la un pret convenabil.

In practica sunt diverse situatii in care te poti afla atunci cand cauti o platforma de tractari sau o firma specilizata in transporturi pe platforma: Ai nevoie de un transport pe platforma pentru autoturism? Cauti o platforma de tractari pentru transport autoutilitare, camioane sau utilaje? Doresti sa aduci pe platforma un autovehicul din strainatate?

Nimic mai simplu, la distanta de un click se afla solutia de transport pe care tu o cauti! Te inregistrezi gratuit pe BursaDeTractari.ro si adaugi un anunt – cerere de transport. Este simplu si usor, dupa inregistrare, noi iti cream automat contul tau de client.

Publicarea unui anunt de transport iti ofera mai multe avantaje:

Primul si cel mai important avantaj este ca solicitarea ta de transport este vizualizata de catre toti transportatorii inregistrati pe site, in sectiunea dedicata transportatorilor.

Transportatorii au acces la toate informatiile pe care le-ai publicat in anunt si vizualizeza pe harta locatiile de incarcare si descarcare ale transportului. In acest mod, orice transportator interesat de cererea ta, iti poate trimite oferte de pret pentru transportul solicitat si propuneri pentru data de incarcare, data la care transportatorul este disponibil.

Un alt avantaj este modul de stabilire a pretului de transport!

Cand adaugi anuntul tau ai 3 variante sa stabilesti pretul de transport: ai posibilitatea sa stabilesti tu pretul fix de transport (pretul clientului),

poti sa soliciti oferte de la transportatorii interesati (pretul transportatorului)

sau ai posibilitatea sa organizezi licitatii pentru transportul tau (pret cu licitatie)!

Orice varianta de pret ai alege, vei obtine un pret mai bun decat pretul de piata!

De la publicarea anuntului si pana la expirarea acestuia, ai acces gratuit si nelimitat, la toate datele de contact ale transportatorilor care iti trimit oferte, poti verifica informatiile publicate despre companie si date tehnice despre platformele detinute in flota.    

Licitatiile de transport au avantajul major ca iti permit adaugarea unui pret de pornire si primirea de oferte de pret mai mici decat pretul initial stabilit de tine. Licitatia poate fi inchisa in orice moment doresti si poti selecta transportatorul pe care il consideri potrivit.

Numai pe BursaDeTractari.ro poti sa obtii de la transportatori preturi mai convenabile!

Distribuie postarea pe: